Salt la continut
Logo medifill.ro
Post Peel

Post Peel

Cere oferta

Post Peel

Fillmed Laboratoires

Solutia ideala pentru neutralizarea acizilor si calmarea tenului post-peeling


Fillmed Laboratoires va pune la dispozitie o gama intreaga de solutii de peeling chimic – adaptate tuturor tipurilor de ten si numeroaselor probleme cu care se confrunta pacientii dumneavoastra: linii fine si riduri, laxitate, hiperpigmentare, iregularitati texturale, piele terna.

Peeling-urile Skin Perfusion va ofera o solutie de exfoliere pentru fata, gat si decolteu, ce imbunatateste calitatea si sanatatea pielii prin eliminarea delicata, non-invaziva, a straturilor sale superficiale. Cu gama de Peeling Skin Perfusion - pacientii dumneavoastra se vor bucura de o piele perfect uniforma, intinerita, fina si stralucitoare.

Protocolul de peeling chimic Skin Perfusion pe care vi-l punem la dispozitie se deosebeste de alte astfel de tipuri de tratamente nu numai prin calitatea si eficienta ingredientelor active specifice, cat si prin toti pasii de tratament: pe langa peeling-ul propriu-zis, specialistii Fillmed au creat si Skin Perfusion Pre-Peel – o solutie de pregatire a tenului, care aduce pH-ul pielii la nivelul necesar pentru aplicarea diferitelor tipuri de acizi, in scopul cresterii gradului de eficienta a procedurii, cat si Post-Peel – un produs de neutralizare a actiunii acizilor si de calmare – pentru eliminarea efectelor secundare si a timpului de recuperare. Astfel, post-procedura, de altfel foarte rapida (dureaza aproximativ 10 minute), pacientii dumneavoastra nu trebuie decat sa aplice produse cu factor de protectie ridicat si de hidratare, pentru cateva zile.

Ce ingrediente contine produsul Post-Peel?


Produsul Skin Perfusion Post-Peel a fost realizat pentru calmarea pielii, dar si pentru a elimina posibilele efecte secundare cauzate de acizii care stau la baza produselor de peeling chimic:
  • Bicarbonat de Sodiu: ingredient natural care are ca scop neutralizarea actiunii acizilor. Este, de asemenea, util in eliminarea senzatiei de mancarime sau iritatie, dar si pentru optimizarea nivelului de luminozitate
  • Sulfat de Dextran: un excelent agent anti-inflamator, cu rol direct in cresterea microcirculatiei, in reducerea eritemelor si in calmarea generala a pielii.

Ce puteti realiza cu produsul Post-Peel?


Skin Perfusion Post-Peel este ultimul pas in tratamentele de peeling chimic efectuate cu produsele din gama Fillmed Skin Perfusion. Acesta are rolul:
  • De a rechilibra pH-ul pielii (la nivelul 3-4)
  • De a neutraliza actiunea acizilor (drept ingrediente principale in produsele de peeling)
  • De a reduce posibilele efecte secundare (precum usturimi, mancarime sau eritem)
  • De a calma si construi o bariera de protectie la nivelul pielii.
V-ar putea interesa si: