Salt la continut
Logo medifill.ro
Perfecting Solution

Perfecting Solution

Cere oferta

Perfecting Solution

Fillmed Laboratoires

Solutie de exfoliere pentru curatare, uniformizare si redarea stralucirii pielii


Fillmed Laboratoires va pune la dispozitie o gama completa de estetica medicala, atat pentru proceduri efectuate strict la cabinet, cat si produse de ingrijire pentru acasa - care sa prelungeasca si optimizeze rezultatele tratamentelor profesionale.

Daca pacientii dumneavoastra doresc sa se bucure de rezultatele unui peeling chimic profesional, le puteti recomanda gama de Peeling-uri Skin Perfusion – cu solutii dedicate fiecarui tip de ten si numeroaselor afectiuni ale pielii (riduri, laxitate, hiperpigmentatie, piele terna, cu iregularitati etc.).

Insa specialistii Fillmed Laboratoires au realizat, pentru confortul pacientilor dumneavoastra, inca un produs de exfoliere, pe care acestia il pot folosi in confortul propriei case. Asadar, Fillmed Skin Perfusion Perfecting Solution (Solution Perfectrice) este o solutie cu efect de exfoliere, cu rol in curatarea tenului, in uniformizarea culorii si redarea stralucirii, alaturi de estomparea semnificativa a iregularitatilor texturale. Este recomandata in special pentru pielea matura, cu riduri si linii fine, uscata si devitalizata sau pentru pielea grasa cu puncte negre si comedoane.

Inspirat de gama de Peeling-uri Fillmed utilizate la cabinet, Perfecting Solution ofera un peeling chimic delicat, bazat pe actiunea si beneficiile Gluconolactonei. Acest ingredient-cheie este la fel de eficient precum acizii, dar mai bine tolerat de catre piele – motiv pentru care este un produs potrivit inclusiv pentru tenul acneic sau sensibil. Efectul regenerant al Gluconolactonei apare in timp, prin utilizarea frecventa a produsului. In plus, Perfecting Solution pregateste pielea pentru beneficiile tintite ale celorlalte produse de ingrijire (creme, boostere, serumuri) – din gama Fillmed Skin Perfusion – pe care le recomandam pentru un ritual complet de ingrijire.

Ce ingrediente contine produsul Fillmed Perfecting Solution?


Ingredientul principal al produsului Fillmed Skin Perfusion Perfecting Solution este Gluconolactona (in concetratie de 0.5%).
  • Gluconolactona sau Glucono Delta Lactona este forma deshidratata a acidului gluconic – respectiv un poli hidroxi acid (PHA) cu actiune asemanatoare alfa hidroxi acizilor (AHA), dar mai bine tolerat de catre piele.
  • Aceasta are actiune exfolianta, umectanta si hidratanta, emolienta si cicatrizanta, contribuind, in acelasi timp la uniformizarea, iluminarea si netezirea tenului.

Ce puteti realiza cu produsul Fillmed Perfecting Solution?


Skin Perfusion Perfecting Solution este un produs ce purifica si uniformizeaza textura pielii. Actiunea exfolianta a Gluconolactonei – tip de acid foarte bine tolerat de catre piele – indeparteaza celulele moarte, incurajeaza reinnoirea celulara, promoveaza stralucirea naturala, lasand pielea uniforma, curata, cu aspect sanatos.
Produsul se utilizeaza ocazional, ca alternativa pentru peeling-ul chimic efectuat la cabinet. Se aplica dimineata si/sau seara pe parcursul a doua saptamani, prin evitarea zonelor sensibile precum ochii.
V-ar putea interesa si: