Salt la continut
Logo medifill.ro
Pbserum Agenti Enzimatici - Medium

Pbserum Agenti Enzimatici - Medium

Cere oferta

Pbserum Agenti Enzimatici - Medium

Proteos Biotech

Descoperiti eficienta agentilor enzimatici de nivel mediu


Sistemul de productie folosit de Proteos Biotech, care are la baza mix-ul dintre o echipa de specialisti cu experienta vasta, procese avansate de cercetare si dezvoltare si tehnologii inovatoare, face posibila obtinerea unor enzime mai pure si sigure, ce pastreaza 100% din proprietati fara a fi nevoie de conservanti.
Calitatea inalta a gamei Pbserum Medical se reflecta la nivelul fiecarui produs, atat din perspectiva sigurantei, cat si a rezultatelor pe care le ofera. Pbserum Medical Medium este alegerea ideala daca doriti sa va extindeti portofoliul cu un serviciu medical eficient in tratarea tesutului fibrozat si tesutului adipos localizat.

Cum actioneaza Pbserum Medical Medium? Sinergia agentilor enzimatici – Colagenaza, Lipaza si Liaza – stimuleaza metabolismul lipidelor si descompunerea trigliceridelor pentru a reduce volumul adipocitelor in zonele cu grasime acumulata in exces. Astfel, indicatiile de electie ale acestui produs sunt tesutul adipos localizat (gusa-dubla sau abdomenul fiind unele dintre cele mai solicitate zone) si lipomul (cea mai frecventa tumoare benigna a tesutului subcutanat – unica sau multipla – cu diferite localizari si dimensiuni, ce are aspectul unei umflaturi).

Produsul Pbserum Medical Medium se injecteaza atat superficial, precum si in profunzime pentru a trata simultan flaciditatea si grasimea localizata asociata cu fibroza. Inca de la prima sedinta se poate observa o reducere progresiva a tesutul adipos localizat si a celui fibrozat.

Ce ingrediente contine produsul Pbserum Medical Medium?


  • Colagenaza Col/GH PB220
  • Lipaza PB500
  • Liaza LYA PB72k
  • Apa, Clorura de Sodiu, Manitol, Sodiu Hidrogenat, Fosfat deshidratat, r-Clostridium Histolyticum, Disodium EDTA

Kit-ul vine cu 2 produse: 1 x Pbserum Medical Medium si 1 x Pbserum Medical H.A. 1,5.
Asociat cu enzimele recombinate – Lipaza, Liaza si Colagenaza – produsul PbSerum H.A. 1,5 – ce contine acid hialuronic usor reticulat (8 mg/ml), are rol anti-adeziv, deci antifibrotic, optimizand rezultatele specifice procedurii.

Ce puteti trata cu Pbserum Medical Medium?


Produsul medical Pbserum Medical Medium are un continut mai mare de Colagenaza, fiind eficient pentru:
  • Fibroza cu acumulare de tesut adipos (grasime localizata)
  • Barbia-dubla
  • Lipoame
  • Celulita adipoasa.

Zona de tratament

V-ar putea interesa si: