Salt la continut
Logo medifill.ro
Pbserum Agenti Enzimatici - Low

Pbserum Agenti Enzimatici - Low

Cere oferta

Pbserum Agenti Enzimatici - Low

Proteos Biotech

Descoperiti eficienta agentilor enzimatici de nivel scazut


Enzimele sunt proteine naturale, care exista in corpul uman pentru buna functionare a proceselor metabolice. Acestea au rolul de a forma si descompune substantele. Producatorul Proteos Biotech a imbinat inovatia biotehnologiei si eficienta microorganismelor pentru a crea enzimele recombinate Lipaza, Liaza si Colagenaza care sa actioneze sinergic impotriva fibrozei, dar si selectiv pe un anumit substrat – in functie de afectiunea cu care se confrunta pacientul.

Agentii enzimatici care stau la baza produsului Pbserum Medical Low sunt utili in cazul tratarii edemului asociat cu fibroza, flaciditatii si pungilor perioculare. Enzimele recombinate pe care le contine produsul medical Pbserum Low contribuie la degradarea moleculelor polizaharate responsabile de colectarea si retentia lichidelor si la metabolizarea trigliceridelor in interiorul adipocitelor – reducand astfel depunerile mici de grasime din zonele inguste ale fetei sau din pungile perioculare. Totodata, are loc o reinnoire a fibrelor de colagen si reorganizarea globala a matricei pielii, care ofera un efect natural de lifting.

La finalul protocolului de sedinte, pacientii dumneavoastra se vor bucura de un ten mai tanar, cu o piele mai ferma si intinsa, de un contur mai bine definit si tonus muscular, alaturi de rejuvenarea generala a zonei ochilor.

Ce ingrediente contine produsul Pbserum Medical Low?


  • Colagenaza Col/GH PB220
  • Lipaza PB500
  • Liaza LYA PB72k
  • Apa, Clorura de Sodiu, Manitol, Sodiu Hidrogenat, Fosfat deshidratat, r-Clostridium Histolyticum, Disodium EDTA

Kit-ul Pbserum Medical Low este format dintr-un produs Pbserum Medical Low, alaturi de produsul Pbserum Medical H.A. 1,5 – folosit ca baza a procedurii. Acidul Hialuronic din produsul Pbserum Medical H.A. 1,5 se degradeaza mai usor si nu va ramane prea mult in tesuturi. Scopul sau nu este de a umple sau creste volumul, ci de a lucra ca agent antifibrotic (anti-adeziv) in tesuturile deteriorate.

Ce puteti trata cu Pbserum Medical Low?


Mix-ul de Colagenaza, Lipaza si Liaza prezent in produsul Pbserum Medical Low este benefic in tratarea urmatoarelor afectiuni:
  • Edem asociat cu fibroza
  • Pungi perioculare cu exces de grasime sau retentie de lichide
  • Laxitate.

Zona de tratament

V-ar putea interesa si: