Salt la continut
Logo medifill.ro
M-HA 18

M-HA 18

Cere oferta

M-HA 18

Fillmed Laboratoires

Mezoterapie pentru hidratare intensa si netezirea semnificativa a ridurilor


Odata cu inaintarea in varsta, calitatea pielii se schimba. Imbatraneste, isi pierde din elementele vitale prezente in interior - precum acidul hialuronic sau colagenul. Lipsa acestora se observa, cu siguranta, la exterior: apar deshidratarea, liniile fine, ridurile medii si profunde, aspectul devine mai tern, neuniform, lipsit de stralucire. Pentru a corecta aceste probleme, dar si pentru a incetini semnificativ procesul de imbatranire, exista acum o solutie: mezoterapia Fillmed.
Mezoterpia este o procedura medical-estetica, ce are la baza injectarea cu punctie multipla – tehnica ce stimuleaza tesutul dermic pentru imbunatatirea calitatii sale, oferind, in acelasi timp pielii – ingrediente necesare (precum acid hialuronic, vitamaine, minerale, co-enzime, antioxidanti etc.), pentru revitalizarea sa globala.

Produsul Fillmed M-HA 18 este baza ideala pentru procedurile de mezoterapie anti-ageing, fiind indicat in tratarea pielii deshidratate si terne, cu semne de imbatranire medii. Acesta contine 18 mg/ml de Acid Hialuronic Liber, de origine non-animala, si are o textura vasco-elastica – sterila, transparenta, isotonica. Continutul sau mare de acid hialuronic contribuie la hidratarea intensa si la umplerea pielii din interior si promoveaza, in acelasi timp, redensificarea cutanata. Contine, de asemenea, Glicerol – antioxidant puternic, dar si ingredient esential in hranirea pielii.

Fillmed M-HA 18 poate fi injectat in zone precum: fata, gatul, decolteul si dosul palmelor – pentru imbunatatirea hidratarii, luminozitatii si elasticitatii cutanate, dar si pentru reducerea liniilor fine si a ridurilor. Protocolul de tratament este format din 3 sedinte, realizate la interval de o luna.

Ce contine produsul Fillmed M-HA 18?


Fillmed M-HA 18 contine:
  • Acid Hialuronic Liber (18 mg/ml), de origine non-animala, cu greutate moleculara mare
  • Glicerol (20 mg/ml) – ingredient activ natural, cu proprietati nutritive si antioxidante

Kit-ul Fillmed M-HA 18 este format din: 1 seringa pre-umpluta M-HA18, de 1 ml, si 2 ace pentru injectare (30 G).

Ce proceduri puteti realiza cu produsul Fillmed M-HA 18?


M-HA 18 este produsul de mezoterapie ideal pentru hidratare intensa, luminozitate si estompare a semnelor de imbatranire cutanata.

Se recomanda injectarea sa in dermul profund, astfel incat ingredientele sale active sa actioneze tintit pentru a restaura nivelul natural de hidratare, cu efect direct in fermitatea si uniformitatea pielii. Spre exemplu, injectat in jurul liniilor fine si ridurilor, acidul hialuronic actioneaza pentru umplerea si netezirea acestora.
V-ar putea interesa si: