Salt la continut
Logo medifill.ro
Kit Accesorii Cellenis

Kit Accesorii Cellenis

Cere oferta

Kit Accesorii Cellenis

Estar Medical

Toate instrumentele de care aveti nevoie pentru o procedura cu plasma bogata in trombocite


Cellenis inseamna siguranta si calitate. Toate produsele realizate de compania-producatoare Estar Medical sunt fabricate in incaperi sterile si au aprobare FDA si CE iar, datorita faptului ca folosesc propriul sange al pacientului, sunt biocompatibile si minimizeaza riscul aparitiei efectelor secundare.

Terapiile Cellenis cu plasma bogata in trombocite contribuie la rejuvenarea pielii si la incetinirea procesului de imbatranire cutanata. Plasma bogata in trombocite promoveaza proliferarea fibroblastelor si celulelor stem, neocolageneza si formarea matricii extracelulare, alaturi de angiogeneza.

Cellenis inseamna simplitate. Procedura este extrem de rapida si usor de pregatit si realizat, datorita instrumentelor pe care vi le punem la dispozitie. Pasii de tratament debuteaza prin colectarea sangelui pacientului facilitata de fluturasul de recoltare si de adaptorul Luer direct in tubul cu vacuum – ce contine un gel de separare anticoagulant, si continua cu centrifugarea acestuia timp de 10 minute – timp in care gelul separa trombocitele de plasma, celule rosii si granulocite.

Elementele benefice reinjectarii – trombocitele – raman deasupra gelului. Apoi, optional, o parte din plasma poate fi eliminata pentru a obtine o concentratie mai mare a trombocitelor. Pasul urmator - pomparea repetata a lichidului in peretii eprubetei - implica „suspendarea” trombocitelor in plasma ramasa. Ulterior, este introdus filtrul in eprubeta pana cand ajunge la gel – pentru colectarea plasmei. Cu ajutorul seringii este colectata cantitatea de plasma bogata in trombocite si utilizata pe zona de tratament aleasa.

Cellenis va ofera rezultate in regenerarea tesuturilor si rejuvenare cutanata, dar si in tratamente tintite precum: zona perioculara, riduri si linii fine, laxitate, cicatrici acneice sau vergeturi.

Ce contine kit-ul de accesorii Cellenis?


Kit-ul de accesorii cu care vin insotite tuburile de Cellenis (11 ml si 22 ml) contine:
  • Fluturas de recoltare cu sistem de protectie anti-indepartare si Adaptor Luer
  • 2 seringi de 2 ml
  • 1 x Ac bont de 18 G x 100 mm

Ce puteti realiza cu kit-ul de accesorii Cellenis?


Kit-ul de accesorii permite realizarea in conditii de siguranta si igiena maxima - a pregatirii si implementarii procedurilor pe baza de plasma bogata in trombocite – Cellenis.
V-ar putea interesa si: