Salt la continut
Logo medifill.ro
HA Total Corrector

HA Total Corrector

Cere oferta

HA Total Corrector

Proteos Biotech

Managementul eficient al complicatiilor cu ajutorul Hialuronidazei


Astazi, injectarile pe baza de acid hialuronic sunt una dintre alegerile principale pentru rejuvenarea si volumizarea pielii, deopotriva in randul pacientelor si, mai nou, al pacientilor. Totusi, ascensiunea acestui tip de solicitari implica, de asemenea, o serie de complicatii, iar Proteos Biotech a identificat nevoia unui produs specific – ce sa ofere o solutie reala medicilor, in acest sens.

Hialuronidaza este o descoperire esentiala in industria esteticii medicale, care foloseste puterea enzimelor pentru descompunerea acidului hialuronic injectat gresit sau in exces. Calitatea, eficienta si siguranta hialuronidazei depind de originea specifica enzimei. Hialuronidaza recombinata de origine bacteriana este ultima inovatie in acest context. Crearea si productia sa implica cele mai inovatoare proceduri de biotehnologie – ca parte din procesele de cercetare si dezvoltare ale tuturor produselor Proteos Biotech. Specialistii din echipa Proteos Biotech au realizat numeroase analize in vitro pentru a putea observa si testa eficienta degradarii acidului hialuronic – prin intermediul hialuronidazei recombinate de origine bacteriana.

Pbserum Medical HA TOTAL CORRECTOR, de 1.500 IU (25 µkat), este alegerea ideala pentru medicii care doresc sa ofere o procedura la cele mai inalte standarde de siguranta, dar si o solutie eficienta – pacientilor ce au complicatii severe. Acest “antidot”, disponibil acum si in clinicile din Romania, este ideal pentru gestionarea tesuturilor deteriorate sau in corectarea defectelor estetice – ca urmare a unor proceduri inadecvate, pe baza de acid hialuronic.

Ce ingrediente contine produsul Pbserum Medical HA TOTAL CORRECTOR?


La baza produsului stau enzimele recombinate de origine bacteriana realizate prin biotehnologia Proteos Biotech:
  • Enzime liofilizate
  • Fara aditivi si fara conservanti
  • Spre deosebire de alte produse pe baza de hialuronidaza din industrie, produsele Pbserum Medical HA Filler Corrector au un grad inalt de stabilitate (rezistenta proteolitica si termala superioara), de puritate si tintire, sunt neglicolizate, iar riscul dezvolarii unor alergii – ca urmare a administrarii lor repetate – este foarte scazut.

Ce puteti trata cu Pbserum Medical HA TOTAL CORRECTOR?


Numeroasele teste realizate de Proteos Biotech au aratat ca HA Total Corrector a dizolvat cu 50% acidul hialuronic de diferite concentratii si marimi, in primele 2 ore post-procedura. Avand 1.500 IU (25 µkat), acest produs este recomandat in tratarea unor complicatii severe precum:
  • Ischemie
  • Necroza tisulara
  • Infectii derivate din injectarile cu acid hialuronic (asociat cu antibiotic)
  • Reactii granulomatoase
  • Efectul Tyndall
  • Edem.
V-ar putea interesa si: