Salt la continut
Logo medifill.ro
Dermaroller

Dermaroller

Cere oferta

Dermaroller

Fillmed Laboratoires

Dermaroller – dispozitivul ideal pentru procedurile de mezoterapie


Procedurile pe baza de mezoterapie cu Dermaroller sunt un trend ascendent in industria medical-estetica din Romania, datorita beneficiilor multiple pe care le aduc in sanatatea si aspectul pielii. Dermaroller-ul este un dispozitiv manual care foloseste microneedling-ul – drept tehnica de baza, respectiv crearea de micro-canale in piele, care sa permita patrunderea ingredientelor active in dermul profund, stimuland, in acelasi timp, regenerarea celulara si rejuvenarea pielii. Asadar, pentru a avea rezultate reale si pe termen lung, fara efecte secundare, intr-un tratament de mezoterapie cu acest tip de roller cu microace este esentiala alegerea unor solutii conexe - cu nivel inalt de calitate si siguranta, personalizate in functie de tipul pielii si de obiectivele pacientului.

Procedurile pe baza de Mezoterapie cu Dermaroller Fillmed sunt extrem de eficiente: combina aplicarea succesiva a Dermaroller-ului, in pasaje verticale, orizontale si pe diagonala, cu aplicarea produselor de mezoterapie Fillmed NCTF – ce contin 55 de ingrediente active (vitamine, aminoacizi, coenzime, minerale, acizi nucleici si antioxidanti). Dermaroller-ul Fillmed actioneaza foarte rapid. In doar 10 minute, poate sa creeze pana la 500.000 de micro-canale in piele, care promoveaza absorbtia produsului cu pana la 300% mai rapid decat alte tipuri de tratamente.

Mezoterapia Fillmed – Nr. 1, la nivel mondial. Fillmed Laboratoires este o companie pionier in mezoterapia anti-ageing, prezenta in clinici de estetica medicala din peste 50 de tari. Mezoterapia cu Dermaroller-ul Fillmed este o infuzie de vitalitate, hidratare si tinerete – la nivelul zonei fetei, decolteului si a mainilor.

Ce contine kit-ul de mezoterapie Fillmed cu Dermaroller?


it-urile Fillmed de mezoterapie cu dermaroller sunt disponibile in 2 variante:
  • Fillmed NCTF 135 HA cu Dermaroller de 0.5 mm: 1 cutie cu 10 fiole de NCTF 135 HA, 1 roller, 2 cutii cu 3 capete (4 discuri de unica folosinta, a cate 0.5 mm), 1 cutie cu 3 capete (10 discuri de unica folosinta, a cate 0.5 mm)
  • Fillmed NCTF 135 HA cu Dermaroller de 1 mm: 1 cutie cu 10 fiole de NCTF 135 HA, 1 roller cu 10 discuri de 1 mm (de unica folosinta) si 3 cutii cu cate 3 capete a cate 10 discuri (de unica folosinta), de 1 mm

Discurile Fillmed sunt sterile si de unica folosinta, pentru utilizare unica, per pacient.

Ce proceduri puteti realiza cu produsul Fillmed Dermaroller?


Mezoterapia cu Dermaroller Fillmed este ideala pentru tratarea zonei fetei, decolteului si mainilor. Avantajele acestui tip de procedura sunt multiple:
  • Stimularea neocolagenezei – pentru redobandirea fermitatii si elasticitatii pielii
  • Eliminarea liniilor fine si a ridurilor
  • Modelarea conturului facial
  • Diminuarea semnificativa a porilor
  • Rejuvenarea globala a tenului
  • Imbunatatirea structurii pielii
  • Promovarea sanatatii si esteticii zonei de tratament.
V-ar putea interesa si: