Salt la continut
Logo medifill.ro

Candela Medical

Candela Medical

Tehnologii si echipamente revolutionare, care schimba vieti


Valorile care stau la baza companiei Candela Medical - stiinta, rezultatele si increderea – orienteaza angajamentul companiei nu numai la nivel intern, ci si in parteneriatele de incredere si de lunga durata stabilite la nivel global cu medici, clinici si pacientii pe care ii trateaza.
Infiintata in 1970, Candela este lider mondial in dispozitive estetice medicale, compania-mama fiind localizata in Wayland, Massachusetts. Tehnologiile revolutionare de numeroase tipuri (microneedling, laser, radiofrecventa, lumina led etc.) si echipamentele de calitate inalta pe care le produce permit specialistilor sa ofere solutii avansate pentru o gama larga de aplicatii medical-estetice, pentru fata si corp. In cadrul Medifill se regaseste echipamentul Exceed – care livreaza proceduri pentru repararea si restabilirea naturala a pielii, prin rejuvenare globala, estomparea liniilor fine si ridurilor, a petelor pigmentare, cicatricilor, iregularitatilor texturale si lipsei de uniformitate si tonus cutanat. Insa, portofoliul producatorului cuprinde mult mai mult decat atat: Candela Medical dezvolta si produce aparatura dedicata tratamentului leziunilor vasculare si pigmentare benigne, indepartarea tatuajelor, epilare progresiv definitiva, slabire si remodelare corporala, reducerea celulitei sau rejuvenarea fetei sau a zonei intime.
Candela Medical ofera, asadar, un portofoliu comprehensiv si expertiza de top – cu aplicatie extinsa si traditie globala. Numita dupa unitatea de lumina produsa de o singura lumanare, Candela este scanteia care continua sa inspire o intreaga industrie.
Cere oferta

Ce vor experimenta pacientii cu echipamentele produse de Candela Medical?


Echipamentele Candela Medical ofera o alternativa sigura si eficienta la numeroase proceduri chirurgicale. Acestea au la baza numeroase studii clinice si tehnologii de calitate superioara pentru maximizarea rezultatelor intr-un numar cat mai mic de sedinte, cu grad mare de siguranta si confort, fara sau cu minimum de efecte secundare sau timp de recuperare – in functie de tratament.
Dispozitivul Exceed, pe care il regasiti in portofoliul nostru foloseste cea mai noua tehnologie anti-ageing de pe piata de estetica – pentru a oferi terapii de microneedling versatile, cu rezultate excelente si timp de recuperare minim.

De ce sa alegeti echipamentele Candela Medical pentru practica dumneavoastra?


Istoricul companiei combina punctele forte specifice fiecarei componente a organizatiilor Syneron si Candela sub o marca puternica, unica. Bazandu-se, astfel, pe mostenirea unei suite de tehnologii inovatoare, alaturi de o experienta de necontenit, producatorul si solutiile pe care vi le pune la dispozitie sunt un angajament de inovatie, evolutie si rezultate pe masura – pentru oricine alege sa le foloseasca.

De ce sa alegeti echipamentul Exceed, produs de Candela Medical, si nu alt dispozitiv de microneedling de pe piata?


Exceed este mai mult decat un dermato-stilou. Este primul echipament dual aprobat FDA pentru diminuarea ridurilor faciale si reducerea cicatricilor acneice. Spre deosebire de alte sisteme similare va garanteaza:
  • Viteza si putere: viteza ajustabila a acului permite o penetrare consistenta. In plus, are o unitate separata de control, creata sa previna supraincalzirea aplicatorului
  • Control si confort: dispune de un aplicator ergonomic cu cadran reglabil pentru controlul adancimii acului, are zgomot redus si vibratie pentru confortul pacientului si al doctorului
  • Precizie si adaptabilitate: cele 6 ace unice sunt usor inclinate pentru o mai buna adaptabilitate la suprafata pielii si pentru facilitarea miscarilor circulare – pentru un tratament rapid si eficient
  • Siguranta si igiena: cartusele patentate ale Exceed sunt sterile, de unica folosinta si acoperite de o membrana de siguranta pentru a preveni fluxul de lichide si, implicit, pentru a reduce riscul de contaminare a aplicatorului
  • Design superior: sistemul este versatil, foarte simplu de folosit, personalizabil, realizat in conditii de calitate germana.
Ce spun medicii despre Candela Medical
 • Dr. Lesley Clark-Loeser
  Dr. Lesley Clark-Loeser,
  Medic Dermatolog, Florida
  Sunt multe lucruri pe care le apreciez la echipamentul Exceed, dar ce apreciez in particular este experienta de cel mai inalt nivel de calitate pe care o reda pacientilor mei.
 • Dr. Juliene B. Samuels
  Dr. Juliene B. Samuels,
  Chirurg Plastician, KY
  Daca esti in cautarea unei proceduri cu timp de recuperare minim si cu rezultate care sa stabileasca textura mai neteda, mai putin incretita si tanara, Exceed este raspunsul.